OndernemersCafé

In Grubbenvorst is een goede mogelijkheid om bij regelmaat echt te netwerken in goed gezelschap.


OndernemersCafé Grubbenvorst organiseert 4 x per jaar (in januari - april - juli - oktober) van 19.00 - 22.00 uur een bijeenkomst voor de (plaatselijke en regionale) leden van Sociëteit Caldenbroich in combinatie met alle andere ondernemers van Grubbenvorst.

Het biedt ondernemers de mogelijkheid op informele wijze met collega-ondernemers kennis te maken c.q. te onderhouden met betrekking tot plaatselijke en regionale ontwikkelingen en gezamenlijke problematieken te bespreken en te delen. 

Het OndernemersCafé verbindt ondernemers van groot tot klein, van ZZP-er tot multinational op een informele wijze en onder het genot van een hapje en een drankje.
      -      Bij binnenkomst ontvangt u (gratis) een kop koffie of thee en tijdens de avond worden eveneens (gratis) enkele hapjes verstrekt.
             De consumpties daarentegen zijn voor eigen rekening.

Bij elke bijeenkomst wordt een interessante gastspreker uitgenodigd die ons vertellen over hun veelal rijke ervaringen, inzichten, adviezen en toekomstperspectieven.
In voorkomende gevallen kan een OndernemersCafé Grubbenvorst gecombineerd worden met een bedrijfsbezoek. Er kunnen dan aangepaste tijden van toepassing zijn.

Oók als u géén lid bent van Sociëteit Caldenbroich kunt u zich gratis en vrijblijvend per email aanmelden voor het volgende OndernemersCafé via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.