OndernemersCafé

In Grubbenvorst is een goede mogelijkheid om bij regelmaat echt te netwerken in goed gezelschap.


Het 3- maandelijks OndernemersCafé is in januari 2017 opgericht door Sociëteit Caldenbroich.

Vanaf 28 maar 2019 vindt de organisatie 3 - 4 x per jaar  door Sociëteit Caldenbroich in samenwerking met het Ondernemers Collectief Grubbenvorst.

Deze activiteit is allereerst bestemd voor de leden van beide verenigingen alsmede plaatselijke en regionale belangstellende ondernemers.
Het OndernemersCafé vindt 's avonds plaats van 19.00 - 22.00 uur in een van de horecagelegenheden in Grubbenvorst.

Het biedt ondernemers de mogelijkheid op informele wijze met collega-ondernemers kennis te maken c.q. t onderhouden met betrekking tot plaatselijke en regionale ontwikkelingen en gezamenlijke problematieken te bespreken en te delen.

Het OndernemersCafé verbindt ondernemers van groot tot klein, van ZZP-er tot multinational op een informele wijze en onder het genot van een hapje en een drankje.
              - Bij binnenkomst ontvangt u (gratis) een kop koffie of thee en tijdens de avond worden er eveneens (gratis) enkele hapjes verstrekt
              - De consumpties daarentegen zijn voor eigen rekening

Bij elke bijeenkomst wordt een interessante gastspreker uitgenodigd die ons vertelt over zijn/haar veelal rijke ervaringen, inzichten, adviezen en toekomstperspectieven. In voorkomende gevallen kan een OndernemersCafé Grubbenvorst gecombineerd worden met een bedrijfsbezoek. Er kunnen dan aangepast tijden van toepassingen zijn.

De leden van beide verenigingen krijgen altijd een persoonlijke uitnodiging.

Óók als u ondernemer en géén lid van Sociëteit Caldenbroich of Ondernemers Collectief Grubbenvorst kunt u zich gratis en vrijblijvend per email (met hoeveel personen) aanmelden voor het volgende OndernemersCafé via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het OndernemersCafé biedt u (op afspraak) tevens de mogelijkheid om door middel van een 'elevator pitch' in enkele minuten uzelf en uw bedrijf voor te stellen aan de aanwezige ondernemers.

Het biedt ondernemers de mogelijkheid op informele wijze met collega-ondernemers kennis te maken c.q. te onderhouden met betrekking tot plaatselijke en regionale ontwikkelingen en gezamenlijke problematieken te bespreken en te delen.