OndernemersCafé

In Grubbenvorst is een goede mogelijkheid om bij regelmaat echt te netwerken in goed gezelschap.


Het 3- maandelijks OndernemersCafé is in januari 2017 opgericht door Sociëteit Caldenbroich.

Vanaf 28 maart 2019 vindt de organisatie 3 - 4 x per jaar in samenwerking plaats tussen Sociëteit Caldenbroich en het Ondernemers Collectief Grubbenvorst

Deze activiteit is allereerst bestemd voor de leden van beide verenigingen alsmede plaatselijke en regionale belangstellende ondernemers.
Het OndernemersCafé wordt 's avonds gehouden van 19.00 - 22.00 uur in een van de horecagelegenheden in Grubbenvorst.

Het biedt ondernemers de mogelijkheid op informele wijze met collega-ondernemers kennis te maken c.q. te onderhouden met betrekking tot plaatselijke en regionale ontwikkelingen en om gezamenlijke problematieken te bespreken en te delen.

Het OndernemersCafé verbindt ondernemers van groot tot klein, van ZZP-er tot multinational op een informele wijze en onder het genot van een hapje en een drankje.
              - Bij binnenkomst ontvangt u (gratis) een kop koffie of thee en tijdens de avond worden er eveneens (gratis) enkele hapjes verstrekt
              - De consumpties daarentegen zijn voor eigen rekening

Bij elke bijeenkomst wordt een interessante gastspreker uitgenodigd. Deze vertelt over actuele zaken en zijn/haar veelal rijke ervaringen, inzichten, adviezen en toekomstperspectieven.
In voorkomende gevallen kan een OndernemersCafé Grubbenvorst gecombineerd worden met een bedrijfsbezoek. Er kunnen dan aangepaste tijden van toepassingen zijn.

Óók als u ondernemer maar géén lid van Sociëteit Caldenbroich of Ondernemers Collectief Grubbenvorst kunt u zich gratis en vrijblijvend per email (met opgave van aantal personen) aanmelden voor het volgende OndernemersCafé via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden van beide verenigingen krijgen altijd een persoonlijke uitnodiging.

Het OndernemersCafé biedt ondernemers (op afspraak) tevens de mogelijkheid om door middel van een zogenaamde 'elevator pitch' *) zichzelf en zijn/haar bedrijf in één minuut tijd voor te stellen aan de aanwezige collega-ondernemers.

*) De elevator pitch is een korte presentatie van maximaal 60 seconden waarin je jezelf of je idee vertelt. Elevator pitch staat voor liftpraatje. Als je bij een potentiële klant of werkgever in de lift zou staan, wil je hem of haar snel je toegevoegde waarde duidelijk kunnen maken.