Nieuws

Augustus 2019

Op 22-23-24 november vindt in Grubbenvorst het BCL Treffen 2019 en Caldenbroich Music Night plaats. Een cultureel weekend waarbij muziek de hoogste toon zal voeren en waar de gezelligheid niet zal ontbreken.

GMV de Plaggenhouwers en Sociëteit Caldenbroich slaan de handen in elkaar om een compleet cultureel weekend neer te zetten. Op vrijdagavond 22 november en zaterdagmiddag 23 november vindt Caldenbroich Music Night plaats. Een muziekspektakel door orkest en slagwerkensemble van Harmonie St. Joseph, met gastoptredens van plaatselijke en regionale amateur- en professionele artiesten. Op deze manier wordt de harmoniemuziek op een meer populaire manier dichter bij het publiek gebracht. Uiteraard wordt er dit jaar vooral op de zaterdagmiddag een carnavalesk tintje gegeven aan Caldenbroich Music Night met onder andere een optreden van de Toddezek.

Zodra Caldenbroich Music Night afgelopen is wordt de concertzaal in ’t Haeren omgebouwd tot een feestzaal waar op zaterdag 23 november een feestavond plaatsvindt waar nog lang over nagepraat zal worden. De hele zaal zal van links naar rechts gaan door de Snollebollekes, Helene Fischer Tribute zal ‘Atemlos ‘zorgen voor een springende massa waarna er nog vele polonaises gelopen zullen gaan worden met o.a. Bjorn&Mieke. Uiteraard verschijnen er ook verschillende Grubbenvorster artiesten op het podium deze avond.

Als spectaculaire afsluiting is er op 24 november het BCL Treffen 2019. GMV de Plaggenhouwers zal vele carnavalsverenigingen verwelkomen in ’t Haeren, waar een groot feest van onderlinge vriendschap gevierd gaat worden. Gestart wordt er met een optocht, maar geen traditionele optocht. Een digitale optocht van alle verenigingen zal door de zaal trekken! Vervolgens zullen vele artiesten, joekskapellen en dansgardes de bühne betreden om de hele zaal op de kop te zetten. LVK-winnaars Hoondervel, Spik&Span, de Toddezek en vele andere artiesten zullen Limburg deze dag de Grubbenvorster Gekke Maondaag laten beleven. Graag zien we jullie dit weekend in Grubbenvorst.

Kaarten voor Caldenbroich Music Night zijn vanaf 31 augustus verkrijgbaar bij ’t Haeren en “Beej Toën”.

BCL-kaarten voor de zaterdagavond zijn vanaf 7 september te koop via www.bcl2019.nl  en de entree voor zondag is gratis!

Meer informatie kunt u vinden op www.bcl2019.nl & http://www.caldenbroichmusicnight.nl/of volg ons op Facebook en Instagram.

 

Juli 2017:
Hartelijk welkom op deze nieuwe website van Sociëteit Caldenbroich.
Dat Sociëteit Caldenbroich bestaat uit een groot ledenaantal dat de Harmonie een warm hart toedraagt staat buiten kijf.
Door het aanbieden van uitgebreidere financiële mogelijkheden om lid te worden van Sociëteit Caldenbroich bieden wij meer bedrijven de kans aan te sluiten.
Mede door de aantrekkende economie heeft dat ook geresulteerd in het feit dat de bedrijven lid zijn gebleven in het verenigingsjaar 2016-2017 waarin overigens géén (2-jaarlijks) Caldenbroich MusicNight is georganiseerd.


De Harmonie is inmiddels al weer gestart met de voorbereidingen voor het Caldenbroich MusicNight op 25 november 2017.
Het programma is zo goed als compleet vastgesteld. De artiesten zijn gecontracteerd. Contracten voor licht en geluid zijn in de maak.  Ook een aantal sponsors hebben zich intussen weer verbonden aan de professionele uitvoering van Caldenbroich MusicNight. De data van extra (groeps-)repetities inclusief repetities met de artiesten zijn naar nu bekend zo volledig mogelijk vastgelegd.
Dirigent en leden hebben er zin in want het zal wederom een spectaculair muzikale avond worden.
De huidige leden van Sociëteit Caldenbroich ontvangen vóór het einde van het verenigingsjaar (30 september) bericht met de vraag of zij het lidmaatschap willen continueren.
In de komende tijd zullen andere bedrijven benaderd worden of zij ook een keuze kunnen maken uit het sponsorpakket wat wij bieden en daarmee automatisch (minimaal een jaar) lid worden van Sociëteit Caldenbroich.